Элпида и потенция
-
Добрый день! Мой муж заменил один из препаратов на элпиду и ровно с того времени проблемы с потенцией. Подскажите у кого-нибудь были подобные симптомы?
-
Пользователь @uuuu написал в Элпида и потенция:
Мой муж заменил один из препаратов на элпиду и ровно с того времени проблемы с потенцией
Нужно комплексно обследоваться. Уролог, андролог. Исключить психогенный характер дисфункции.
Замена препарата в последнюю очередь, если исключены все возможные причины. -
@uuuu Год примерно был на Элпиде,либидо было выше чем обычно.
-
Останнім часом теж стикався з питанням оригінальних препаратів. Купував один засіб в аптеці, а ефект був слабший, ніж очікував — то виявилось, що дали аналог.
Потім друг порадив не ризикувати з важливими ліками і шукати саме оригінал. Я перейшов на перевірений варіант і різниця відчутна: і діє швидше, і побочок менше.
Особливо це важливо, коли курс тривалий.
Якщо кому треба саме Оригінальні препарати — ось нормальний магазин, де я останнім часом беру: Оригінальні препарати . Там і ціни нормальні, і є все, що шукав.
Хто ще пробував, напишіть, як у вас з оригіналами. -
@Savva-Kort о,хохлина обязатенльно на мойве своей собачьей будет писать)))) Все пишут по-русски, но хохлине обязательно надо на мойве влезть.
-
Пользователь @Savva-Kort написал в Элпида и потенция:
Останнім часом теж стикався з питанням оригінальних препаратів. Купував один засіб в аптеці, а ефект був слабший, ніж очікував — то виявилось, що дали аналог.
Потім друг порадив не ризикувати з важливими ліками і шукати саме оригінал. Я перейшов на перевірений варіант і різниця відчутна: і діє швидше, і побочок менше.
Особливо це важливо, коли курс тривалий.
Якщо кому треба саме Оригінальні препарати — ось нормальний магазин, де я останнім часом беру: Оригінальні препарати . Там і ціни нормальні, і є все, що шукав.
Хто ще пробував, напишіть, як у вас з оригіналами.Яке відношення магазин БАДів має до АРВТ препарату Елпіда,яку приймають лише у РФ?
Ти сюди навіщо припхавс,рекламу сайту зробить?